Forside     |     Hvem er vi?     |     Kontakt

Hvem er vi ?

Mød teamet bag Lundgaard Konsulenterne.

O18B9951

Jakob Lundgaard

Direktør

Direktør Jakob Lundgaard er uddannet cand. scient. pol. Han arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper, netværksanalyse , organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt rekruttering i bred forstand. Læs mere om Jakob her.

billede

Bettina Høst Poulsen

Ass. partner

Bettina Høst Poulsen er associeret partner hos Lundgaard Konsulenterne, hvor hun arbejder med rekruttering af offentlige topledere og profiler til andre særlige stillinger. Hertil kommer forskellige lederudviklingsopgaver og coaching. Bettina har i lidt over 20 år arbejdet i kommunalt og statsligt regi i stillinger helt tæt på den politiske ledelse.Udover arbejdet i Lundgaard Konsulenterne løser Bettina opgaver i regi af sin egen virksomhed (bettinahoest.dk). Læs mere om Bettina her.

henning

Henning Qvick

Chefkonsulent

Chefkonsulent Henning Qvick har en baggrund som blandt andet kommunaldirektør i Egtved og Assens kommuner igennem 14 år. Han er – blandt andet – en uvurderlig del af udviklingen af konceptet; Lundgaard-coachen. Læs mere om Henning her.

O18B9882

Bent Peter Larsen

Rekruttering

Bent Peter Larsen er efter en tung karriere på det kommunale og amtskommunale område som blandt andet kommunaldirektør i Randers og amtsdirektør i Ribe Amt tiltrådt Lundgaard Konsulenterne. Han har været en del af teamet siden 1.april 2016 Læs mere om Bent Peter her.

O18B9828

Lars Lundgaard

Bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand Lars Lundgaard er cand. jur. Lars bruges flitttigt som sparringspartner for firmaets konsulenter, der trækker på formodentligt landets mest indfyldesesrige konsulent i den offentlige sektor i de sidste 30 år.. Læs mere om Lars her.

mette

Mette Andersen

Ankermand

Mette Andersen er ankermand i sekretariatet der i dag ligger på Hauser Plads 10 st. 1127 København K. Læs mere om Mette her.