Forside     |     Hvem er vi?     |     Kontakt

Hvem er vi ?

Mød teamet bag Lundgaard Konsulenterne.

Jakob portræt

Jakob Lundgaard

Direktør

Direktør Jakob Lundgaard er uddannet cand. scient. pol. Han arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper, netværksanalyse , organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt rekruttering i bred forstand. Læs mere om Jakob her.

Bettina portræt nyt

Bettina Høst Poulsen

Ass. partner

Bettina Høst Poulsen er associeret partner hos Lundgaard Konsulenterne, hvor hun arbejder med rekruttering af offentlige topledere og profiler til andre særlige stillinger. Hertil kommer forskellige lederudviklingsopgaver og coaching. Bettina har i lidt over 20 år arbejdet i kommunalt og statsligt regi i stillinger helt tæt på den politiske ledelse.Udover arbejdet i Lundgaard Konsulenterne løser Bettina opgaver i regi af sin egen virksomhed (bettinahoest.dk). Læs mere om Bettina her.

Henning portræt

Henning Qvick

Chefkonsulent

Chefkonsulent Henning Qvick har en baggrund som blandt andet kommunaldirektør i Egtved og Assens kommuner igennem 14 år. Han er – blandt andet – en uvurderlig del af udviklingen af konceptet; Lundgaard-coachen. Læs mere om Henning her.

Leif portræt

Leif Vestergaard Pedersen

Rekruttering

Leif er uddannet cand.oecon.og har varetaget en række tunge poster på sundhedsområdet. Han har haft ledende stillinger i sygehusforvaltningen i de tidligere Fyns, Vejle og Århus amter og i 2005 blev han sundhedsdirektør i Region Midtjylland. I perioden 2010 – 2018 var han en markant direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Leif beskæftiger sig med coaching af ledere og politikere, rekruttering samt organisationsudvikling i området imellem politik og administration. Han kan træffes på tlf. 2124 2316 og mail: lvp@lundgaard-konsulenterne.dk.

Læs mere om Leif her:

Lars portræt

Lars Lundgaard

Bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand Lars Lundgaard er cand. jur. Lars bruges flitttigt som sparringspartner for firmaets konsulenter, der trækker på formodentligt landets mest indfyldesesrige konsulent i den offentlige sektor i de sidste 30 år.. Læs mere om Lars her.

mette

Mette Andersen

Ankermand

Mette Andersen er ankermand i sekretariatet der i dag ligger på Hauser Plads 10 st. 1127 København K. Læs mere om Mette her.