Forside     |     Hvem er vi?     |     Kontakt

Hvem er vi ?

Mød teamet bag Lundgaard Konsulenterne
O18B9951

Jakob Lundgaard

Direktør

Direktør Jakob Lundgaard er uddannet cand. scient. pol. Han arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper, netværksanalyse og rekruttering i bred forstand. Læs mere om Jakob her:

billede

Bettina Høst Poulsen

Partner

Bettina Høst Poulsen er partner i Lundgaard Konsulenterne. Hun beskæftiger sig med rekruttering af offentlige topledere, strategi-  og organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt udvikling af ledere og ledergrupper. Læs mere om Bettina her:

O18B9848

Jens Kaptain

Chefkonsulent

Chefkonsulent Jens Kaptain har oprindelig en baggrund i det private erhvervsliv gennem godt 10 år, inden han videreuddannede sig på Aalborg Universitets Center. Læs mere om Jens her:

O18B9914

Allan Vendelbo

Chefkonsulent

Chefkonsulent Allan Vendelbo har igennem en lang årrække sat sit præg på det danske kommunale landskab, senest som kommunaldirektør i Greve Kommune. Allan har været en del af Lundgaard Konsulenternes team siden 1.april 2016. Læs mere om Allan her.

henning

Henning Qvick

Chefkonsulent

Chefkonsulent Henning Qvick har en baggrund som blandt andet kommunaldirektør i Egtved og Assens kommuner igennem 14 år. Han er - blandt andet - en uvurderlig del af udviklingen af konceptet; Lundgaard-coachen. Læs mere om Henning her:

O18B9882

Bent Peter Larsen

Rekruttering

Bent Peter Larsen er efter en tung karriere på det kommunale og amtskommunale område som blandt andet kommunaldirektør i Randers og amtsdirektør i Ribe Amt tiltrådt Lundgaard Konsulenterne. Han har været en del af teamet siden 1.april 2016 Læs mere om Bent Peter her.

O18B9828

Lars Lundgaard

Bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand Lars Lundgaard er cand. jur. Lars bruges flitttigt som sparringspartner for firmaets konsulenter, der trækker på formodentligt landets mest indfyldesesrige konsulent i den offentlige sektor i de sidste 30 år.. Læs mere om Lars her:

mette

Mette Andersen

Ankermand

Mette Andersen er ankermand i sekretariatet der i dag ligger på Hauser Plads 10 st. 1127 København K. Læs mere om Mette her: